Vad hände med henne?
Ja den frågan kan man gott ställa, jag bara försvann och inga recept kommer in och burkarna står där i skafferiet och skramlar och ingen vet vad man ska göra med dem!:)

Vad som händer......Corona händer!
Då jag inte jobbar nu har jag flera andra projekt på G , i hemmet !
Det ska läsas böcker,
Sätta ihop Ikeamöbler ( å det kräver både tid och tålamod!)
Videochattas
Promeneras
Beställas mat mm
Hämta på "Posten"
Fixa balkongen inför sommaren ( NU snöar det!)
Se klart serier på Nätet
Planeras inför ev sverigesemester
Ni ser fullt upp å då jobbar jag inte ens.......!
Får man säga att det här faktiskt är en väldigt skön period mitt i allt elände.
Men visst ska jag kunna ge Er ett mattips trots detta:
Vi går till kokboken " Sockerfria kokboken" skriven av Bitten Jonsson och Pia Nordsröm
Här hittar vi många enkla och härliga recept!
Tänkte att i dag kan vi ta "räddningsplankan"
Spenatstuvning med Philadelphia
Tina 400 gr fryst spenat i en rejäl klick smör
1 pressad vitlöksklyfta
Blanda i 200gr av färskosten
Värm upp
1 tsk örtsalt
(själv tar jag fram vitpepparkvarnen och några droppar citron oxå.)
Ät som det är eller tillsammans med valfritt protein.
Ett barndomsminne kommer över mig:
Stekt falukorv,kokt mjölig potatis och stuvad spenat!! å lite sötstark senap..... Kanske inte såå nyttigt , men barnsligt gott! Men väljer du en köttrik korv och inte vräker upp potatis på tallriken får du en bra måltid.
Att äta spenaten som den är tillsammans med rostade tomater , lite fetaost och pumpakärnor , är en god och grön måltid som funkar bra!
När snön behagar att försvinna och temperaturen går upp igen då är det dax Vattenmelonen
Skär i kuber tillsammans med fetaost, svartpeppar och god olivolja,myntablad och basilika.
servera som det är eller till något Protein .
Du kan oxå servera ett gott bröd till och en röra på tonfisk:
Tonfisk i burk
majonäs
lite gräddfil
kapris
hackad rödlök/ Gräslök
citronzest
krydda efter smak....
Klara i i ett virrvarr av tankar