Valborgshelgen

...har startat för mig för jag har tagit ut ledigt redan i dag. Vädret är lovat att bli fint och det får vi verkligen hoppas ,då vi är några stycken som i em. ska ut till en av Stockholms kajer för att dricka lite bubbel och äta något gott , våren måste ju invigas!Det är lite för molnigt för min smak just nu men det är fortfarande tidigt ( 09.00)
Till kvällen hoppar vi över brasor och äter middag i varmt sällskap istället!

image169   Tänt var det här!

I morgon är den stora arbetardagen, och det är precis vad jag ska göra då......arbeta......städa ur hemmet och byta garderob,vinterkläderna måste ju upp på vinden och göra plats för fladdrig tyll och små toppar!

Jag är fullständigt medveten om att jag har missuppfattat dagen totalt, men demonstrationerna får vara för mig,
jag vilar hellre på lagrarna och lyfter den vita mössan till skyn framför tv;n på kvällen. Ett måste- Lunds studentsångare -som sjunger in våren med en magnolia i förgrunden, kan det bli vackarare!!

image167 sedan njuter vi av ledigheten och kanske kan man börja planera sin semester lite grann i tankarna.Självklart måste det påtas lite i  trädgården oxå......det var ju det där med grönt!!

Ni som åker ut till landet, bränn inte ner grannhuset i kväll och sitt still i trädgårdsmöbeln och njut av livet mellan allt påtande och petande.

Sjung om studentens lyckliga dar´.......... Ha en trevlig Valborg, 1.a Maj och Kristi flygare´!


Klara i vårlika tankar
Visa fler inlägg