nu var det längesedan igen......

Tiden tickar, tick tack tick tack! Än en gång konstaterar jag att jag glömt bort min blogg, stället där jag ska skriva av mig om allt möjligt.Har jag hittat ett nytt forum kan man ju undra eller har jag slutat fundera och skriva?
Jo ett litet forum med kortare texter har ju FB, blivit,pgr av att jag idag oftast endast använder mobilen, vilket går snabbt och lätt.
Men med tangentbordet vid en dator är det lättare att skriva längre texter, så kanske kan jag komma in i ett nytt flooooooo.!?!
 
Tiden förändras oxå och kvinnan bakom KLARA har blivit lite äldre och tycker att nu är det dax att gå vidare, vilket har gjort att jag beslutat mig för att sluta på min arbetsplats och försöka hitta någon ny utmaning att ta tag i.
 
Det gäller att våga:)
 
Iom att jag satte uppsägningen på pränt växte min energi som i ett trollslag, trots att en eländig förkylning härjade. Kraften och min gamla energi tog tag i mig.
Detta kan bli hur spännande som helst eller kanske helt förfärligt, Men med tron på det första ska jag jag nog ta mig fram några år till på arbetsmarknaden. 
 
SEN är det faktiskt dax för pensionering, ja åtminstone till en viss del! Då talar jag inte om pensionering från livet , utan från arbetsmarknaden.
 
När pensionslivet startar ska det inte bli så mycke lugn, det finns ju så mycket att göra och se!!! Då ska ju tiden användas till detta!
 
Så kanske är det dax att börja blogga igen, om inte för ER skull så för min skull:) Men Jag ser gärna att Ni kikar in ibland:)
 
Välkomna in!
Klaras tankar  
 
 
Visa fler inlägg