Ekonomi eller inte.......det är frågan..!?

jag undrar om man tjänar pengar på att vara med i programmet"Lyxfällan"?! Det borde man göra för att hängas ut för allmän beskådan och "skämmas" för sin dåliga karaktär och usla förhållande till pengar och dess värde.......eller?!

I så fall borde jag anmäla mig!!

jag har nu bestämt mig för att tala högt om att jag är "en Slösa"- ni minns väl tidningen "lyckoslanten" !!! Jag lever över mina tillgångar och lägger pengar på saker jag borde hoppa över! Detta har nu försatt mig i penningknipa och jag måste helt enkelt börja hushålla med mina pengar ....( jag inte har!)

Detta gör att jag får ägna mig åt träning,kreativa lösningar i köket och gällande min enorma garderob,-ändra, sy om, färga mm.Äta mitt huvudmål på arbetet och inte dricka champange på fredagarna, åtminstone inte den närmaste tiden innan jag är på rätt köl igen!! kan det gå kanske.?! Långa höstpromenader, vin o tapaskvällar hemmavid istället för på krogen.


  (potatis är en höjdare......fråga min ekonomiske bror, får ni höra!! =) )



För att kunna tillfredställa mitt köpbegär gällande kläder och inredning, får jag ta tag i mina vänner och bli deras "personelshopper".

Kreditkortet får läggas i en låda och stanna där för att endast användas vid vissa köp, och vid kommande semesterdagar!

Någon kan nog tycka att jag borde gå i terapi......jag ersätter säkert någonting med mina inköp!! Men först och främst ska jag gå min egen terapi......och hoppas på att det hjälper!! =) Det borde jag väl KLARA!


"Money money money, must be funny......." ..... and shoes!!




Klara i ekonomiskt grubbleri




Visa fler inlägg