Lördag

När jag sätter händerna vid tangentbordet fick jag känslan av att jag borde skriva något vettigt, något debattinlägg eller något av ett vidare intresse.MEN då jag inte kan fått någon ide, trots att jag ögnat igenom dagens tidning,blir det inte mycket att hurra för.

Radion står på med "ring så spelar vi" i bakgrunden. Programmet blir mer och mer intressant i mina öron då jag facineras av alla människor i vårt land,så lika vi är men ändå så olika!


Jag läste i tidningen om den 11 åriga flickan som blev kidnappad i Usa, och nu kommit ut och med sig har hon två döttrar, som hon fått tillsammans med förövaren!!

Jag kom då att tänka på flickan i Österike som satt instängd i en källare och dessutom fick tre barn med sin far!! Ursch jag mår illa!!

Jag sitter nämligen just nu i min lägenhet inplastad pgr. av renovering, och det är en otrevlig känsla att inte se ut ordentligt, det är instängt "utan luft" och obehagligt att veta att det går folk utanför mina väggar och fönster, som lätt kan ta sig in, men jag kan inte se dom, bara ana och höra dem.

- Så lätt är det att få en "naturlig situation" att bli otäck, tänk er då dessa människor som blir inlåsta och får leva i ett mörker utan att veta för hur länge.......För att en sjuk människa tar sig rätten at förstöra en annan människas liv.


Jag åker på lillsemester i helgen, känns skönare att vara till sjöss än instängd i en bubbla,( många av oss lever nog i bubblor hela livet utan att inse det!)


Hoppa ur din skyddande bubbla och ta för dig av det om finns där ute....


Klara





Visa fler inlägg