kanske borde jag inte

...servera mig själv på ett fat. Visa upp mina brister i mitt skrivande och avslöja att jag faktiskt inte är skribent, att jag inte kan slå dom värsta i skrivkonsten!

Men kanske ska jag det ändå, för att jag faktiskt vågar sticka ut och visa att jag inte är perfekt, men ändå vågar stå för vad jag gör/ skriver.

Men det klart efter att närvarat ett landsmannamöte i studentstaden Uppsala , med en ordvrängande ordförande som får det skrivna språket att låta som en vacker symfoni, eller ett manus till en underbar komisk film./ bok. En kyrkans man som kan få vilken oreligiös person som helst att följa honom, pgr av språket och den varma glädjen att förmedla sina ord på ett fullständigt underbart sätt......där ligger jag inte ens i närheten ! But so what`!

Ordet är det starkaste vi har........det kan vara så underbart, så förlösande och ibland fruktansvärt....men ordet påverkar oss alltid. Ibland får vi leva med vilka ord vi använde en gång, stå för vad vi sa just då och kanske menade vi det då just då!
Dessutom kan vi ju glädja andra och få dom att sprängas i bitar av skratt, få människorna runt oss att må så bra av orden!!
Vi  kan ju också använda orden som maktmedel och / eller förnedra våra medmänniskor, ja vad  det än gör så påverkar alltid ordet!!

Med dessa ord hälsar jag till alla ekonomer och jurister som har sinne för kvalitet gällande prepptröjor och Sj fåtöljer!!

Fortsatt trevlig helg!
Visa fler inlägg